Programma

Het programma 2018-2019 kent verschillende activiteiten. Elke twee weken komen we bij elkaar. Op die avonden laten leden elkaar foto’s zien en geven tips aan elkaar. Vaak wordt ook door één van de leden een presentatie gegeven over onderwerpen als het gebruik van de flitser, composities, gebruik van filters,
diafragma etc. Altijd is er ruimte voor vragen over fotografie.

Enkele keren per jaar houden we een doe-activiteit. binnen of buiten. Bijvoorbeeld: macro, portretten, avondfotografie, landschap. .
Dit jaar is het jaarthema “Tegenstellingen”. Ieder maakt in de loop van het jaar foto’s. Deze foto’s leveren bouwstenen op voor een volgende expositie van de fotoclub. Ook kennen we een rode draad. Dat is dit jaar “Vormen”. Door gezamenlijk aan een onderwerp te werken, stimuleren we elkaar om de diverse accenten en mogelijkheden van de fotografie al doende te verkennen en ervaring op te doen.

Voor meer details, data etc. neem contact op met de secretaris.