Nieuws

Expositie Glazen Bol Dorpshuus Heino

Vanaf 20 mei 2019 is in het Dorpshuus te Heino een expositie te zien van foto’s van leden van de Fotoclub Heino (FCH). Dit is de tweede expositie van de FCH in het Dorpshuus, ditmaal met als thema “kijken door een glazen bol”.

Door te fotograferen door een glazen bol ontstaan allerlei verrassende effecten. De leden van de FCH geven invulling aan de verschillende creatieve mogelijkheden die de glazen bol biedt. Dat is niet eenvoudig omdat deze vorm van fotografie bijzondere eisen stelt aan scherpstelling en compositie. Daardoor ontstaan ook totaal verschillende foto’s.

We zien u graag in het Dorpshuus!

Geplaatst op: 20-05-2019

Expositie in Het Wooldhuis

In Het Wooldhuis exposeert de Fotoclub Heino met foto's rond het thema DOORKIJKJES en KADERS. 

Elk jaar heeft de club een thema en de 16 leden van de fotoclub stimuleren elkaar om met dit thema aan de slag te gaan. De resultaten kunt u bewonderen in Het Wooldhuis. U bent daar welkom!

Geplaatst op: 02-05-2019

Foto's spreekwoorden in bibliotheek Heino

Vanaf 1 april 2019 is in de bibliotheekvestiging Heino een expositie te zien van foto’s van leden van de Fotoclub Heino (FCH). De foto’s geven een beeld van spreekwoorden en gezegden. Hiermee is de eerste expositie van de fotoclub in de bibliotheek van start gegaan. Beide organisaties hebben afgesproken dat twee keer per jaar een expositie wordt ingericht door de FCH. De expositie is mede mogelijk gemaakt door Plaatselijk Belang Heino.

Aan deze expositie is een prijsvraag verbonden. Kunt u de spreekwoorden en gezegden goed benoemen? Hoeveel kent u er? U kunt in de bibliotheek een formulier invullen en dat inleveren. Na 1 juni 2019 wordt bekend gemaakt wie de meeste goede antwoorden had. Jong en oud kan meedoen!

We zien u graag in de bibliotheek!

Nadere informatie:

FCH

emailadres: pr@fotoclubheino.nl

Bibliotheek

van Sonsbeeckstraat 1
8141VA Heino

Telefoonnummer

+31572391318

E-mail

heino@bibliotheeksalland.nl

Geplaatst op: 08-04-2019