Nieuws

Expositie in het Dorpshuus Heino

Vanaf 3 november 2018 is in het Dorpshuus te Heino een kleine expositie ingericht door leden van de Fotoclub Heino. Deze expositie heeft als titel “Heino, de parel van Salland”. De expositie is tot stand gekomen in overleg met het bestuur van het Dorpshuus in het kader van het vijfjarig bestaan van het Dorpshuus Heino.

Beide organisaties spraken af om samen te werken. Leden van de Fotoclub Heino leveren foto’s aan voor de nieuw op te zetten website van het Dorpshuus. In de centrale hal van het Dorpshuus kunnen de leden van de Fotoclub foto’s exposeren met wisselende thema’s. De eerste keer foto’s die een beeld geven van de mooie groene omgeving van Heino.

Volgend voorjaar volgt een nieuw thema.

Plaatselijk Belang Heino maakte deze expositie mogelijk door een financiële bijdrage.

 

Inlichtingen:

pr@fotoclubheino.nl

beheer@dorpshuusheino.nl

Geplaatst op: 03-11-2018

We gaan weer beginnen!

Op donderdagavond 6 september 2018 gaat het nieuwe seizoen van Fotoclub Heino van start. Bent u beginnend of ervaren fotograaf? Wilt u in een gezellige sfeer samen met andere amateurfotografen ervaringen en kennis uitwisselen? U bent welkom. Kom gewoon eens kennis maken.


Het jaarprogramma 2018-2019 kent weer een aantal leuke onderwerpen: portretfotografie, avondfotografie, fotograferen van snelheid en beweging, etc. Ook werken we aan een jaarthema: dit jaar "Tegenstellingen". 

Elke veertien dagen komen we op donderdagavond om 19.30 uur bij elkaar in Heino. Enkele keren per jaar gaan we samen op foto-excursie. 
Wilt u meer informatie? Bel dan met Wim Schutte. (0572-392121)

Geplaatst op: 03-09-2018

GLAZEN BOL

Ooit geprobeerd te fotograferen met / door een glazen bol? Ieder heeft zo zijn / haar eigen invulling. Op de laatste avond van het seizoen keken we samen naar de resultaten.


Op 6 september 2018 begint het nieuwe seizoen! 

Geplaatst op: 23-05-2018

Rode draad SAMEN

In het jaarprogramma 2017-2018 is als rode draad gekozen voor SAMEN. Samen sporten, mens en dier, samen een hobby beoefenen, vriendschappen. De leden van de fotoclub laten in de loop van het jaar foto's aan elkaar zien over deze onderwerpen. Per onderdeel wordt door de leden gekozen voor de beste foto's. De vijf beste foto's zetten we op onze website en op onze facebook-pagina. 


De selectie "Samen Sporten", "Mens en Dier"  en "Samen een hobby beoefenen" staan in het album Samen. 

Geplaatst op: 09-02-2018