Over

Een passie voor fotografie: dat is wat wij als leden van Fotoclub Heino met elkaar delen. Wij zijn een enthousiaste groep mensen die ervan houden om verschillende aspecten bij te leren op het gebied van fotografie. Daarom zijn wij twee avonden per maand te vinden in de OBS De Springplank.

Tijdens deze avonden besteden wij aandacht aan onderwerpen als portret-, natuur-, architectuur en macrofotografie. We wisselen kennis uit met elkaar en brengen deze kennis in praktijk. Dit doen wij door middel van zogenoemde ‘doe-avonden’. We fotograferen dan bijvoorbeeld op locatie of nodigen modellen uit bij ons in de school. Daarnaast helpen enkele leden elkaar om het fotobewerkingsprogramma Adobe Lightroom onder de knie te krijgen.Ieder lid heeft de mogelijkheid om zijn of haar foto’s te laten zien aan de rest van de club. We geven op een respectvolle manier feedback op elkaars foto’s. Uit ervaring blijkt dat dit een positieve invloed heeft op ieders werk. Hierdoor weten wij ervoor te zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf weet te halen.
Heb jij ook een passie voor fotografie? Schroom dan niet en kom eens een kijkje nemen bij één van onze clubavonden. Voor contactinformatie klik dan op het kopje ‘contact’.