Foto's

JAARGETIJDEN

De rode draad dit jaar wordt gevormd door de jaargetijden. Samen hebben we vier specifieke invalshoeken vastgesteld. Herfstbladeren, Vorst, Jonge dieren en de lente, Insecten.

Bekijken     Geplaatst op: 14-02-2020

VORMEN ALS INSPIRATIEBRON

In 2018 kijken we met een bijzondere invalshoek naar onze omgeving. Welke vormen kun je onderscheiden? Lijnen, cirkels, driehoeken en rechthoeken. In de loop van het jaar vullen we dit album aan. De mooiste vijf foto's kiezen we met elkaar op de clubavond.

Bekijken     Geplaatst op: 05-11-2018

GLAZEN BOL

Ooit geprobeerd te fotograferen met / door een glazen bol? Ieder heeft zo zijn / haar eigen invulling met verrassende resultaten.

Bekijken     Geplaatst op: 23-05-2018

SAMEN

Samen sporten, mens en dier, samen een hobby beoefenen, vriendschappen. Allerlei invullingen van de rode draad in ons jaarprogramma 2017-2018. De leden bespreken met elkaar de foto's van ieder en kiezen de vijf beste.

Bekijken     Geplaatst op: 02-02-2018

ARCHITECTUUR

In het clubjaar 2016-2017 is Architectuur de rode draad. We hanteren dit jaar vier subthema's: a. Modern b. Jugendstil en Art Deco c. Oude fabrieken en kerken d. Bruggen, torens, hoge gebouwen. Op de clubavonden worden in de loop van het jaar steeds de beste vijf foto's door de leden gekozen.

Bekijken     Geplaatst op: 08-04-2017

DOE-AVONDEN

Regelmatig organiseert de fotoclub doe-avonden: samen aan de slag met een opdracht. Bepaalde technieken en belichtingen worden uitgeprobeerd, we zoeken samen uit welke camera-instellingen het mooiste resultaat leveren. Recente opdrachten: interieurfoto's bij Seine Wonen, Light Painting, Macro.

Bekijken     Geplaatst op: 25-11-2016